شرکت جیلیران تهیه و توصیه لوازم یدکی جیلی را در ایران انجام میدهد. اما برای خرید این قطعات باید تعمیر خودروی خود را در نمایندگی های تحت مدیریت همین مجموعه و شرکت خودروساز انجام دهید. تجربه بانیترو نشان می دهد که در بازار آزاد، لوازم یدکی اصلی جیلی با لیبل شرکت جیلی بسیار سخت پیدا می شود. بهترین راه حل خرید لوازم یدکی وارداتی است که جواب شان را به تجربه تعمیرگاه و تامین کننده لوازم پس داده اند. کارشناسان بانیترو در زمینه تهیه لوازم یدکی جیلی باکیفیت و قیمت مناسب در خدمت شما هستند. دلیل اصلی این مساله مشکلات تحریم وکاهش همکاری شرکت جیلی با جیلران موتور بوده است. همچنین تعداد کم از این خودرو در بازار انگیزه شرکت ها برای ورود به بازار لوازم یدکی جیلی جنیون را کاهش داده است. در نتیجه اعتماد به شرکتی که قطعاتی اصلی جیلی را ارائه می کند، بسیار پیچیده و دشوار خواهد بود.
تاریخچه شرکت جیلی
در سال 1997 شرکت چند ملیتی جیلی اتوموبیل با چشم انداز تولید اتومبیل هایی که مردم عادی از عهده خرید آن برایند، وارد صنعت خودرو شد و به اولین تولید کننده خصوصی خودرو چین تبدیل شد. در سال 2001 جیلی اتوموبیل رسماً به عنوان اولین تولید کننده شخصی اتومبیل است در فهرست تولید کنندگان خودرو چین به ثبت رسید و در سال 2003 اولین سری تولیدات خود را به خارج از چین صادر کرد. در سال 2005 سهام این شرکت وارد بورس اوراق بهادار هنگ کنگ شد. در همین سال به عنوان برند چینی خصوصی در 61 امین نمایشگاه اتومبیل فرانکفورت شرکت کرد. در سال 2006 با هلدینگ منگنز برنز برای تولید تاکسی لندن وارد همکاری مشترک شد. در سال 2007 با شعار “ایمن ترین خودرو سازگار با محیط زیست و مصرف بهینه در سراسر جهان” وارد بازار جهانی شد. در سال 2009 رتبه دومین تولیدکننده خودروهای حمل و نقل عمومی جهان را کسب کرد. همچنین این شرکت دارای رتبه پرفروشترین شرکت خودرو سازی چین هم هست. جیلی در سال 2010 موفق شد کمپانی ولوو را از فورد خریداری کند.
شرکت جیلیران تهیه و توضیه قطعات یدکی جیلی را در ایران انجام میدهد. البته با توجه به اینکه لوازم یدکی جیلی در بسیاری از مناطق جهان وجود دارد باید نسبت به اصل بودن این قطعات در هنگام خرید دقت کنید. یا از فروشندگان معتبر قطعات یدکی مورد نظر را تهیه کنید. همچنین در هنگام خرید لوازم استوک جیلی قبل از خرید کاملا نسبت به مرغوبیت و سلامت قطعه اطمینان حاصل کنید.
تسمه تایم جیلی
تسمه تایم یکی از قطعات مصرفی خودرو است که عدم مرغوبیت یا هر نوع ایراد در آن میتواند صدمات شدیدی به موتور وارد کند. پس برای خرید تسمه تایم به اصل بودن قطعه دقت داشته باشید و از سلامت کامل آن اطمینان حاصل کنید. تسمه تایم کار ایجاد همزمانی بین حرکت میلنگ و سوپاپها را بر عهده دارد و اگر شل شود یا دچار پارگی بشود موتور از کار میافتد و نیز به احتمال زیاد به دریچههای سوپاپ یا سیلندر موتور خسارت وارد میشود. لازم است همیشه به طور منظم هنگام سرویس خودرو سلامت و کیفیت تسمه تایم بازبینی شود، در صورتی که دندانه های تسمه ساییدگی داشت یا آثار استهلاک و یا ترک خوردگی یا عیبی در تسمه مشاهده شد یا زمان کارکرد تسمه به اواخر طول عمر مفید آن رسیده بود اقدام به تعویض تسمه تایم کنید تا از وارد شدن خسارتهای احتمالی به موتور جلوگیری شود.
شمع جیلی
شمع وسیلهای برای تولید و انتقال جرقه داخل سیلندرهای موتور است تا سوخت مخلوط شده با اکسیژن را بسوزاند. شمعها در انتهای سیلندر نصب هستند و برق از طریق دلکو به آنها میرسد. با ریسدن برق به هر یک از شمعها به طور منظم و متناوب در هر سیلندر در زمان مناسب جرقهای ایجاد میکنند. در صورت خرابی یا از کار افتادن شمعها، موتور احتراق مناسب و کارکرد کامل خود را از دست میدهد. اگرچه شمعها جزء قطعات مصرفی ارزان قیمت هستند اما عدم مراقبت و سرویس به موقع آنها باعث ایجاد هزینههای گزاف در خودرو خواهد شد. علاوه بر آن با سوخت ناقص خودرو، باعث آلودگی هوا و ایجاد صدمات جبران ناپذیر به محیط زیست ایجاد میشود. از جمله نشانه های نیاز به تعویض شمعها عدم کارکرد موتور با قدرت کامل و افزایش سوخت مصرفی است.
لنت ترمز جیلی
امروزه، یک فشار سبک بر روی پدال ترمز میتواند خوردو را به سرعت متوقف کند و این به لطف سیستمهای با کیقیت ترمز میسّر شده است. مانند سایر قسمت های خودرو که هر روز کار کرده و فرسوده میشوند، ترمزها و به ویژه لنتهای ترمز نیز به مرور زمان دچار فرسودگی میشوند. اگر از لنتهای ترمز اتومبیل به خوبی مراقبت و نگهداری شود و مشکلات مربوط به سیستم ترمز قبل از اینکه ترمزها کاملاً از کار بیفتند رفع شود، از بسیاری از حوادث رانندگی جلوگیری میشود و رانندگی ایمن و راحتی را تجربه خواهید کرد.
لنتهای ترمز چه زمانی اختراع شدند؟
تا دهه 1890 ، بیشتر اتومبیل ها دارای یک سیستم بسیار ساده چوبی بودند. قطعات چوبی با ایجاد اصطکاک باعث توقف وسیله نقلیه میشدند. با افزایش سرعت حرکت اتومبیلها به بیش از 20 مایل در ساعت، ترمزهای چوبی کارآمدی خود را از دست دادند.. در سال 1898 مخترع المر امبروس اسپری اتومبیلی مجهز به ترمزهای دیسک چرخ جلو و لنتهای ترمز ساخت که روتور یا دیسک را محکم میکرد و بسیار شبیه ترمزهای دوچرخه بود.
در ترمزهای مدرن امروزی، لنتهای ترمز با روتورها تماس مییابد و باعث تولید اصطکاک و توقف خودرو میشود. لنتهای ترمز بخشی از یک سیستم بسیار هماهنگ است، سیستمی که برای عملکرد ایمن و موفق به کارکرد صحیح هر یک از قسمتهای خود متکی است. هنگامی که روی پدال ترمز را فشار می دهید ، یک سیلندر را فعال میکنید که مایع ترمز را از طریق شیلنگها، به سمت کالیپر ارسال میکند.کالیپرها، لنتهای ترمز را درگیر میکنند. لنتهای ترمز به روتوری فشار میآورند که مستقیماً به هر یک از چرخها وصل میشود. این فشار اصطکاک لازم برای کند یا متوقف کردن وسیله نقلیه را ایجاد میکند. وقتی روتور کند میشود، حرکت چرخ ها را نیز کند میکند.
پای خود را از روی پدال ترمز بردارید و تمام روند معکوس می شود: لنتهای ترمز آزاد میشوند ، مایع به جلو شیلنگها حرکت میکند، و چرخها دوباره به حرکت در میآیند!
مراقبت از لنتهای ترمز
صدای سوت کسیدن یا ضربه زدن: هر صدایی که مانند سوت کشیدن یا ساییده شدن باشد میتواند به معنای آن باشد که زمان آن است که لنتهای ترمز بررسی شود. لنتهای فرسوده میتوانند باعث آسیب به سایر قسمتهای سیستم شوند و منجر به تعمیرات اساسی و اغلب گرانتر شوند.
لرزش در فرمان یا پدال ترمز: هنگامی که لنتهای ترمز فرسوده میشوند ، میتواند با مالش و اصطحکاک فلز روی فلزی به روتور آسیب بزند. باید به لرزشهای فرمان یا پدال ترمز اهمیت داد.